dimecres, 1 d’abril del 2020

CICLE INICIAL: RECURSOS I MATERIALS COMPLEMENTARIS PER A LES CLASSES ONLINE


1r

1st GRADE DISCOVER


Hello!!
Do you remember that we were working about living and non-living things, well,  here you have a game  to demonstrate that you know perfectly the difference!!


www.sciencekids.co.nz/gamesactivities/plantsanimals.html

1r

MÚSICA


Nens i nenes de primer! Com us ha anat amb Vivaldi i la Primavera? Segur que heu fet dibuixos primaverals d'allò més macos! Sou molt artistes!

Aquesta setmana us proposo una mica de percussió corporal. Recordeu quan vam fer a la classe els diferents tempos? Lento, andante i allegro? Ho vam aprendre a través de la cançó Epo i taï taï é i ens ho vam passar super bé! Doncs avui torna la diversió de la mà d'aquests ocellets tan simpàtics que us ajudaran amb el ritme i els passos a seguir. Us animeu? M'encantarà veure-ho! 







ARTS&CRAFTS


Nenes i nens de 1r! Ja sabeu que s'apropa la Pascua, oi? Sempre ens agrada fer un "Easter egg" amb pintura, cartolines, llacets... però com ara estem a casa podem aprofitar i fer alguna cosa semblant amb el material que tinguem, no creieu? 

Doncs mireu! Us porto aquesta manualitat que ja veureu us dona molt bons resultats. Us animeu a fer aquest pollet amagat? Si us engresqueu, podeu provar de fer altres animals, us deixo també una foto d'algunes idees. 

Recordeu compartir les vostres creacions en el correu electrònic cicleinicialnjpraga@gmail.com.












2nd GRADE DISCOVER


Hello 2nd grade students!! How are you?


To continue with the parts of the body , here you have a memory game, you have to match the picture of the part of the body with the name of it. For sure you will do it perfect!! Come on and try on!


https://www.eslgamesplus.com/body-parts-esl-vocabulary-memory-game/


2n

MÚSICA

Nens i nenes de segon! Com us ha anat amb Vivaldi i la Primavera? Segur que heu fet dibuixos primaverals d'allò més macos! Sou molt artistes!

I amb els ritmes què tal? Els heu reconegut a la primera? Segur que sí! Seguint amb el ritme, aquesta  setmana us proposo una mica de percussió corporal. Ja sabeu que és molt important respectar el tempo que marca la cançó així com estar ben concentrats i concentrades! Ready?




Aquesta setmana també us proposo que repasseu una mica les notes musicals. Ja sabeu que teniu aquella fantàstica mà que ens ajuda a situar-les en el pentagrama, oi? Recordeu que us heu esforçat molt per aprendre-les i si ho deixem de repassar les oblidarem. Així que, per què no feu algun dictat de notes? Segur que a casa us les dictaran igual que jo ho faig a la classe. A més, vosaltres ja sabeu com funcionen els dictats, oi? Amb un regle podeu fer vosaltres mateixos el pentagrama, recordeu 5 línies, com els 5 dits de la mà. Després col·loqueu els números a sota, allà on anirà cada nota que us dictin. I ja ho tindreu tot per començar! 

Ja m'ensenyareu al correu electrònic com us ha anat amb totes dues activitats!



ARTS&CRAFTS


Nenes i nens de 2n! Ja sabeu que s'apropa la Pascua, oi? Sempre ens agrada fer un "Easter egg" amb pintura, cartolines, llacets... però com ara estem a casa podem aprofitar i fer alguna cosa semblant amb el material que tinguem, no creieu? 

Doncs mireu! Us porto aquesta manualitat que ja veureu us dona molt bons resultats. Us animeu a fer aquest pollet amagat? Si us engresqueu, podeu provar de fer altres animals, us deixo també una foto d'algunes idees. 

Recordeu compartir les vostres creacions en el correu electrònic cicleinicialnjpraga@gmail.com.