dilluns, 20 d’abril del 2020

EDUCACIÓ INFANTIL P5: ACTIVITATS DE REFORÇ I COMPLEMENTÀRIES DE LES CONNEXIONS


EDUCACIÓ INFANTIL P5: ACTIVITATS DE REFORÇ I COMPLEMENTÀRIES DE LES CONNEXIONS

Hola famílies! A continuació us dono una llista d’idees i activitats per qui ho vulgui fer o no pot fer les classes online. Aquests són activitats complementàries a les connexions que anem fent, és a dir, no són obligatòries. 

EMAT

  • Amb aquest calendari podeu treballar (com fèiem cada dia a la classe): el dia, la setmana, el mes i l’any. D’aquesta manera s’introdueix la data i la noció del temps. De la mateixa manera, que poden dibuixar el temps que fa cada dia (núvol, sol, pluja…).


ABRIL 2020
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
DISSABTE
DIUMENGE


1
2
3
4
5

6
7
8
9
10
11
12

13
14
15
16
17
18
19

20
21
22
23
24
25
26

27
28
29
30





  • Joc per treballar el pes:

Heu de buscar coses per casa, que pugueu pesar en una balança de cuina. Han de ser coses que pesin molt i poc. Després, en un paper podeu dibuixar i escriure, en un costat, les coses que pesen molt i en un altre les que pesin poc (ho podeu separar amb una línia). 

LUDILLETRES

  • Podeu fer una llista de paraules que tinguin el dígraf “ny”. Després podeu fer petites frases amb les paraules que heu escrit. 


  • Escriviu noms propis. Recordeu que comencen amb majúscula! 


PROJECTE

  • Jugar amb la bola del món o un mapa mundi. Heu de buscar:

-Badalona/Barcelona-Espanya.
-París.
-Londres.
-Roma (Itàlia).
-Egipte.
-Índia.
-Xina.
-Nova York.







  • Pels que no vau estar connectats durant la setmana anterior, vam parlar de Leonardo da Vinci i la Gioconda. A partir d’això, vaig dir de fer un marc amb dos rectangles (un gran i un més petit a dins), el qual podien decorar com volien. Dins el marc havien de dibuixar, per separat, el papa, la mama, el germanet/a… imitant la Gioconda (només se li veu la cara fins a la cintura). Alguns nens/es m’han passat algun d’aquests retrats i queda molt graciós. Us invito a fer-ho.



Aquí teniu l’exemple d’en Fabian: 


ANIVERSARIS 6 ANYS!!!

Moltes felicitats a:
-Neil.
-Ada.
-Idoia.
-Jan.
-Biel.


  • Cançó ANIVERSARI FELIÇ:


MOLTS PETONS!