dimecres, 18 de març del 2020

ED. INFANTIL: PROPOSTES PER TREBALLAR A CASA (I)

Amb l'objectiu d'aprofitar aquests dies i aprendre des de casa us facilitem una sèrie de propostes que podeu compartir amb els vostres fills i filles.


A P3
Pares i mares de P3 us adjunto l'alfabet de ludilletres i els traços perquè els vostres fills i filles vagin practicant, a ells els encanta!!


També podeu practicar el seu nom i el dels companys.


- English

Hello Frogs! En Robin, la Daisy i la Mouse venen a fer-vos una mica de companyia! Aquí us deixo el conte dels colors que tant ens agrada! I també la cançó!

I ara... Find something... yellow, blue, green or red! Jugueu a trobar coses a casa d'aquests colors!







A P4 

 -Aquí teniu audiocontes per escoltar a casa, després podeu fer un dibuix sobre el conte que                   heu escoltat. http://cavallfort.cat/audiocontes/
           
 -Recursos digitals i imprimibles per jugar i aprendre https://totnens.cat/imprimibles/
            
-Podeu fer dictats de paraules amb ludigestos, aprofitant la imatge dels Ludigestos de P3; el pare o la mare fan un ludigest i el nen/a ha de dir de quina lletra es tracta i escriure-la, i de la mateixa manera fer-ho amb totes les lletres d'una paraula.
         

English: Here you have a funny game where you’ll learn the animals from the ocean!!





A P5


-CatalàEn aquest enllaç podeu trobar uns jocs relacionats amb l’escriptura, la lectura i la comprensió (tant oral com escrita):

-Matemàtiques: Aquí podeu trobar jocs de sumes, el qual un està en anglès (un nivell fàcil):

-Aquest joc és una mica difícil, el vam començar a treballar a la classe, però serà necessari l’ajuda dels pares:

-Medi: En aquest enllaç es podrà treballar sobre la primavera: 



Els nens i nenes d'infantil que vulgueu, podeu anar buscant informació del projecte  "La Volta al món" que estàvem treballant a classe; us recordo que ara parlàvem de la Xina i després marxem cap al Japó i Nova York.

Tots els nens i nenes d'infantil podeu aprofitar tots els recursos que us agradin i que trobeu en els links de P3, P4, i P5