diumenge, 15 de novembre del 2020

P3: SETMANA DE LA CIÈNCIA

 


La setmana de la ciència a l'escola ha estat molt enriquidora i divertida. A P3, les Granotes, hem après un munt de coses i ens ho hem passat molt bé!


Hem experimentat amb les diferents densitats dels líquids i hem descobert que alguns d'ells no es poden barrejar, ens vam quedar bocabadats observant 😍 !!!







També hem gaudit molt amb els dibuixos màgics, uns dibuixos que quan tocaven l'aigua apareixien de cop i volta!





Hem après que un líquid, en aquest cas l'aigua, pot passar d'un got a un altre amb l'ajuda d'un paper absorvent com el paper de cuina, i com que era aigua de colors també  hem aconseguit  fer una barreja de colors primaris. Ha estat un experiment interessant i molt bonic!!!




Un globus s'ha inflat davant dels nostres ulls i sabeu què? ningú l'ha inflat! La Clara ens ha explicat el truc per aconseguir-ho, barrejar vinagre amb bicarbonat i ...ja està!!!




També ens ha vingut a veure un mag, en Xavi i ens ha fet uns trucs meravellosos; esperem que torni ben aviat a veure'ns i a fer-nos més trucs !





També hem rebut la visita de la Gemma, que ens ha explicat un bonic conte d'un riu; amb aquest conte hem après un munt de coses sobre alguns animals que viuen al riu i quins materials hi podem trobar. 
Ha estat molt interessant i a més la Gemma ens ha portat materials del riu que hem pogut veure, manipular i olorar  entre d'altres coses.




Les Granotes hem gaudit moltíssim d'aquesta setmana de la ciència i tenim moltes ganes de poder gaudir un altre cop d'experiments tan interessants com aquests, això de fer de científics ens ha encantat!!!