dimecres, 3 de juny del 2020

EDUCACIÓ INFANTILP4: RECURSOS I JOCS

Hola famílies, ja queda menys per acabar aquest curs; ha estat un curs especial, diferent,  però tots i totes ens hem anat adaptant de la millor manera possible i la veritat és que ens n'hem anat ensortint.  Els Cargolets són fantàstics i ens ho han posat fàcil!!!
Aquí us deixo , com sempre, activitats per poder anar fent aquesta setmana.



                                                   LUDILLETRES

Aquesta setmana presentarem una nova consonant que ens acompanyarà uns dies, la  L
Us deixo els traços perquè vagin practicant a casa.








Igual que vam fer amb altres consonants els animo a fer de caçadors de paraules, que agafin paper i llapis i que busquin per casa paraules que tinguin la lletra L, a les  revistes, llibres o capses d'aliments de la cuina per exemple.













Aquí teniu un altre capítol de les Magilletres,  la protagonista és la lletra L.

https://www.youtube.com/watch?v=Qho-xbwvi8E


Aquesta activitat pot ser divertida, es tracta de posar a dins d'uns globus uns paperets amb les vocals i les consonants treballades, podeu posar les sil.labes de la consonant amb la vocal ( pa, pe, pi, po, pu, ma, me, mi, mo, mu ...) i a continuació s'inflen i els enganxeu en una porta , paret...han de punxar els globus ( amb un escuradents mateix) i dir la lletra que hi ha dins.
















Podeu preparar un memory amb les  paraules que hem estat treballant aquest dies,  amb les consonants treballades, P,M,L.  Papa, pepa pipi, meu, mou, mama,lupa....
Podeu fer-ho amb lletra de pal i també amb lletra lligada.



Podeu preparar més activitats d'aquest tipus, ja les han fet altres dies, però les podeu anar fent diferents, podeu posar-hi les síl,labes de consonant amb vocal: MA, PE, LI...















Jugueu amb ells a dir paraules i ells han de dir si han escoltat, la P, la M o la L, discriminació auditiva.




                                                                EMAT

Podeu preparar aquest trencaclosques, a veure com se'n surten!





A la classe hi ha cargolets als que agrada molt els dinosaures, a veure si el troben i pels que ho prefereixin, la Pepa Pig!





En aquesta activitat han de pintar les figures del color que pertoca i després han de comptar i escriure la quantitat de figures que hi ha.




Han d'omplir cada requadre amb el número que li correspon,  els anirà molt bé si fan aquesta activitat amb la recta numèrica 



Han de comptar quants costats té cada una de les figures i pintar el número que correspon
  

Podeu jugar al veig veig amb els cargolets, a la classe hi jugaven i els agradava moltíssim!



Per acabar, us deixo una proposta que crec que serà molt divertida, representem el nostre cos amb tot allò que tenim per casa, no ens deixem res!!!


Espero que tingueu tots una molt bona setmana!!!