dimarts, 16 de juny del 2020

EDUCACIÓ INFANTIL P4: RECURSOS I JOCS







Bon dia famílies, ja hem arribat a la darrera setmana de curs i volem acabar amb una festa ben divertida, la festa HAWAIANA!!!

La farem aquest divendres a  les 10'00h i podeu preparar tot un seguit de coses  per ambientar la festa.
Podeu decorar  amb motius tropicals aquell fons de la casa que es veu a la pantalla, tots i totes disfressats de hawaians, ben guapos!!! També podeu preparar un refresc ben tropical per si ballem molt i ens agafa una mica de sed..😉😉 , en fi, podeu preparar tot allò que se us acudeixi i encara que sigui des de casa  tidrem una festa fantàstica!!!

Aquí us deixo l'enllaç  d'una cançó de la pel.lícula Lilo i Stich, una cançó hawaiana molt bonica, qui sap, igual hi ha algun cargolet que té ganes de fer-ne un ball i ensenyar-lo el divendres!
També podeu fer unes pinyes ben divertides per decorar
També podeu preparar unes broquetes de fruita ben bones


 i uns gelats ben refrescants!


Ens ho passarem molt bé a la festa, ja ho veureu!!!!

Aquesta, com ja hem dit, és l'última setmana abans de les vacances d'estiu.
Amb alguns de vosaltres ja vam parlar al zoom del divendres passat del tema dels llibres per aquest estiu. Les mestres d'Educació Infantil hem pensat que seria bò i recomanable per a ells que aquest estiu anessin fent els llibres de Ludilletres i d'Emat del tercer trimestre, ha de quedar molt clar però que no és de cap de les maneres una obligació, és una recomanació, poden anar fent-los tranquil.lament.

És important que aquest estiu gaudeixin i s'ho passin molt i molt bé, han estat massa temps tancats, però recomano que no perdin de vista, pel que fa a Ludilletres, les seves amigues les lletres, que vagin practicant l'escriptura i la lectura de totes aquelles lletres que ja coneixen, que juguin a fer paraules, poden anar fent activitats com les que jo he anat fent a les sessions de zoom. El llibre de Ludimots, poden acabar-lo si volen també.
Pel que fa a Emat els podeu animar a comptar, a sumar, vosaltres mateixos els  podeu plantejar problemes de càlcul mental com els que hem anat fent a les sessions. Amb tot el que ens envolta en el dia a dia, podeu fer matemàtiques amb ells, aprofiteu-ho!!! 
Aquests són els aniversaris que resten fins aquest estiu, els envio una felicitació ben gran per endavant, espero que gaudeixin molt quan arribi el moment.
Són l'Àlex i l'Arnau Bel, en Pau, en Pol i en Bruno.



Per acomiadar aquest últim blog us deixo aquesta cançó, és una cançó molt i molt bonica que estic segura agradarà als Cargolets. Casualment  és hawaiana i parla d'un preciós arc de Sant Martí, que com tots sabeu s'ha convertit en un símbol aquests mesos de confinament.


Que tingueu tots un molt bon estiu; una abraçada ben gran famílies!



 

                                    CARGOLS  CURS 2019/2020