divendres, 19 de maig del 2023

1r: PROJECTE LES PLANTES




 Els nens i les nenes de 1r han estat treballant durant aquest trimestre el projecte de "Les plantes". Aquest projecte el vam iniciar a partir de la sortida a Can Deu treballant el món rural amb les plantes de l'hort i primeres matèries com el cotó. A la classe vam crear un racó on cadascú va fer aportacions d'elements relacionats amb el món de les plantes. 

En aquest projecte ha estat molt present la manipulació, l'observació directa amb les plantes de la classe, l'experimentació pròpia fent comprovacions i la responsabilitat a l'hora de tenir cura de les plantes.

A mida que anàvem treballant i aprenent diferents coses sobre les plantes en català i en anglès, hem anat elaborant el nostre lapbook, amb el qual ens ha ajudat a interioritzar tots els conceptes treballats com; què necessita una planta per viure, les parts de la planta, les parts de la flor, la reproducció, l'alimentació, les hortalisses, la classificació d'arbres, arbustos i herbes, etc.


Ha estat un projecte molt enriquidor i motivador ja que els nens i les nenes han après molt sobre el món de les plantes a través de totes les àrees.