dimecres, 13 de maig del 2020

EDUCACIÓ INFANTIL P4: RECURSOS I JOCS

Hola families, espero que estigueu tots bé. Ja ha passat una setmana més i com sempre faig, aquí us deixo activitats que poden anar fent els vostres fills/es a casa quan els vingui de gust; són activitats per reforçar tot allò que hem anat fent fins ara i també alguna de nova que començarem; aquí ho teniu.

                                                 LUDILLETRES

Aquesta setmana és més curta, però arriba amb una cosa molt especial, coneixerem  a fons una nova consonant, que es convertirà en la nostra amiga durant uns dies!

La poden anar practicant sempre que vulguin i per començar no cal que ho facin encara en quadrícula, que practiquin lliurement en un full en blanc o en un full de pauta senzilla. Us deixo aquest traçalletres per poder fixar-vos bé en el seu traç.





Que vagin per casa fent de caçadors de paraules; és una activitat molt motivadora que els desperta l'interès per la lectura. Aquest cop però, hauran de trobar paraules que tinguin la lletra M o la lletra P. Quan les trobin que les apuntin en un paper, lletra de pal i un cop en descobreixin el seu significat poden fer-ne un dibuix.

                                             

Hi ha una altra activitat que també pot ser molt divertida, es tracta de fer les lletres de l'abecedari amb objectes que tinguin per casa, al damunt d'una taula o al terra.


Us animeu a fer aquesta manualitat?? Imaginació, a veure qui fa la M més divertida!!!


Letter M Craft - Monster, programa pasivo de la biblioteca Más¡Usa tus propios adornos para dar vida a estas cartas!  Incluye: A es para caimanes, B es para abejorro, C es para cangrejos, D es para dinosaurios, E es para ...mejores 25 ideas de letra m preescolar en letra m mejores 25 ideas de letra m preescolar m en letra m


Una cosa molt important, és que mirin contes, és un hàbit que tenien molt adquirit a la classe , que no el perdin si és possible. S'ha de fomentar la lectura, i ara que comencen a llegir, poden intentar trobar les lletres que ja coneixen i fins i tot alguns començaran a algunes paraules.




                                                                   EMAT


$ 1 |  ¡Enseña habilidades de conteo con estos personajes de dinosaurios!  Ideal para enseñar habilidades de conteo 1: 1.  ¡Cinco hojas de trabajo sin preparación ideales para centros de matemáticas!  #centros matemáticos #matemáticas #preescolar #preescolares #actividades escolares #kindergarten #Homechooling #teacherspayteachers #dinos #dinosauriosQuants dinosaures de cada espècie hi ha?

Han de dibuixar a les ales de la papallona tants punts com tenen a l'altre costat, simetria.

Que el vagin encerclant cada cop que en trobin un i al final hauran de comptar el total

Treballem les nocions més que i menys que, ho podem fer comptant objectes que tingueu a casa, per exemple que contin quantes culleres grans i quantes culleres petites hi ha al calaix de la cuina, i han de dir després que hi ha més: hi ha més culleres grans que petites. Ho poden fer amb el que vulguin, però primer que comptin.

                                                       Més que / Menys que

Que practiquin el comptatge del 0 al 10 de forma ascendent i descendent. Que comptin en veu alta, amb els dits o si volen poden anar escrivint els nombres.

                                 



A veure qui troba les diferències que hi ha entre els dos dibuixos?




Espero que passeu una bona setmana families!!!
Una abraçada.