diumenge, 18 de setembre del 2022

4t: BENVINGUTS I BENVINGUDES A L'AVENTURA!

Famílies! 

Ja ha arribat l'esperada tornada a l'Escola i venim amb les piles carregades per fer d'aquest curs 2022-2023 un curs molt especial. 

Els nervis del primer dia, les ganes de retrobar-nos, la il·lusió de ser els grans del cicle i tots aquests sentiments que es deixaven entreveure entre somriures i abraçades. 

I és ara, després d'uns dies d'adaptació, que us podem explicar alguns dels projectes i activitats que hem engegat i que, de ben segur, ens portaran molt bons moments al llarg del curs. 

Hem fet activitats per guarnir la nostra classe, decidint entre tots i totes quines normes vetllaran pel bon funcionament i com de bé ens coneixem amb només una mirada. També estrenem nous racons per fomentar el gust per la lectura i que, més endavant, us ensenyarem. 

I com no explicar-vos que ens hem estrenat amb la nostra primera llibreta, la de matemàtiques, on recollim tots els nostres aprenentatges i pràctiques, i on seguim treballant en una bona presentació i organització. 

Seguim descobrint nous materials que ens ajuden a consolidar alguns dels continguts del curs, com per exemple, les comarques i capitals de Catalunya, el tema que estem treballant a Medi Social. Com ens agrada aquest joc. Serem capaços de trobar la nostra capital o comarca? Qui tindrà la meva parella? 

I... heu vist com està quedant l'hort urbà? Estem desitjant veure com avança! 

Seguirem explicant-vos el nostre dia a dia perquè pugueu compartir amb nosaltres cada descobriment, cada experiència i, en definitiva, el camí del nostre aprenentatge. 

Ens acompanyeu?