dimarts, 28 de juny del 2022

1r: PROJECTE LES PLANTES


Els nens i les nenes de 1r han estat treballant durant aquest trimestre el projecte de "Les plantes". Aquest projecte el vam iniciar a partir de la sortida a Can Julià fent  l'elaboració de l'oli. A la classe vam crear un racó on cadascú va fer aportacions d'elements relacionats amb el món de les plantes. 

A mida que anàvem treballant i aprenent diferents coses sobre les plantes en català i en anglès, hem anat elaborant el nostre lapbook, amb el qual ens ha ajudat a interioritzar tots els conceptes treballats com; què necessita una planta per viure, les parts de la planta, les parts de la flor, la reproducció, l'alimentació, les hortalisses, la classificació d'arbres, arbustos i herbes, etc.

En aquest projecte ha estat molt present la manipulació, l'observació directa amb les plantes de la classe i l'experimentació pròpia fent comprovacions amb la germinació d'unes llavors.

Ha estat un projecte molt enriquidor i motivador ja que els nens i les nenes han après molt sobre el món de les plantes a través de totes les àrees.