dimarts, 31 de desembre del 2019

P-4 : PROJECTE VINCENT VAN GOGH

Aquest darrer trimestre, els nens i nenes de la classe dels cargols han estat treballant un projecte que els ha encantat, Vincent Van Gogh. Han après un munt de coses sobre la seva vida i la seva obra. Sabíeu que el seu color preferit era el color groc? També li agradava molt pintar flors, fer retrats de les persones que ell coneixia i fer autoretrats; per cert, els cargols també han après a fer autoretrats, la veritat és que han quedat fantàstics!
Han acabat el trimestre sent capaços de reconèixer alguns dels seus quadres com el  dels gira-sols, terrassa de cafè per la nit, el dormitori de Van Gogh, camp de blat amb corbs, autoretrats, els menjadors de patates i el nostre preferit: La nit estrellada,  entre d'altres.

Els nens i nenes de P4 han demostrat que saben apreciar una cosa bonica, han après a gaudir dels quadres, observant-los i descobrint tot sobre ells i sobre la persona que els pintava, en aquest cas en 
Vincent Van Gogh, que al llarg d'unes setmanes s'ha convertit en el nostre amic a l'aula. Cada cop que en tinguem ganes podem posar la cançó starry starry night, una cançó molt bonica que parla d'ell i que ens ha acompanyat tot aquest trimestre.









.